8 Ağustos 2013 Perşembe

En Güzel Bayram Bu Bayram :)


          Bu senin ilk bayramın canımın içi, Ramazan Bayramı-2013. Bayramlıklarını giyeceğiz ama evin dışına çıkamıyoruz daha :) Bu bayram en çok bize güzel. Bayram hediyemiz güzel çünkü. Kadir gecesinden 2 gün sonra bayramdan 2 gün önce :) Çok şanslı bir bebek olacağına inanıyorum. (inşallah)
          Bayramlar güzeldir oğlum, aileleri bir araya getirir, yemekler, hoş sohbetler, iyi vakit geçirmeler,... Bizimde seninle ilk bayramımız böyle güzel geçecek. Biz çıkamayacağımız için arkadaşlarımız bize gelecek. Memlekete gidemiyoruz zaten. Kısmetse kurban bayramını orada geçireceksin. Bayramın en önemli konusu bana anneliği tam olarak hissettirerek giriyor olmamız. Teşekkür ederim oğlum. Adayken çok güzel bir duyguydu.Anneyken artık tarif edilemez bir duygu. Senin kokun, sesin, duruşun, varlığın dünyalara bedel.
 Bu arada sana söylemeyi unuttuğum bir şey var. Doğduğun günün sabahı memleketten babanın çok yakın arkadaşı Erden Amcan geldi. Onu bekledin herhalde doğmak için :) Eylül ayında ki nişanında bizi görmek için artık ne gözle baktıysa, sen doğdun:) Bütün suçlu o :) Hep beraber tatlı yemeğe giderken "Siz önden gidin biz arkadan geliyoruz" dedik, fakat baban onları hastaneden arayıp "Gülev'i doğuma alıyorlar" demek zorunda kaldı. Aslında bir nebzede olsa Erden Amca'nın eline doğdun :)  

BİZ AİLECEK SİZLERE ŞEKER TADINDA BİR BAYRAM DİLİYORUZ :)




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder