20 Temmuz 2013 Cumartesi

Neden Hediye Tadında


Merhaba,
"Hediye Tadında" Bloguma hoş geldiniz. 

Uzun süredir düşündüğüm ama hamilelik dolayısıyla yaptığım tembellikten dolayı bir türlü adım atamadığım bloguma kavuşmuş bulunmaktayım :) Aslında blogumuza demem gerekiyor. Çünkü hamile olduğumu öğrendiğim günden beri oğluma tuttuğum günlük hariç, onun için daha farklı bir şeyler yapmak istemiştim daha ele avuca sığar bir şeyler. O yüzden bu blog oğluma hediye tadında bir şey olacak.  
Amacım her adımını olmasa da (yakalayama ihtimalini düşünürsek :) ) Yağız'ın bir çok faaliyetini buradan paylaşmak, tecrübelerimi ve tecrübesizliklerimi, yaşadıklarımızı, gezilerimizi, fotoğraflarımızı, Yağız için yaptığım el emeği göz nuru ürünlerimi, kitaplarımızı... paylaşmak. Sonuçta biz gurbetteyiz değil mi? 

Serüvene başlayalım artık :)



Şuan 33. haftadayız, Yağız'ım iri bebek kategorisinde :) O yüzden doktorumuz sezaryen diye inat ederken bende sonuna kadar bekleyip normal doğum yapmak istiyorum. "3 haftaya alırız" diyor doktor, sanki karpuz. Ne olacak biraz iriyse benim minik kurbağam. Babası yani Yılmaz'ın dediği gibi " Aşkım daha iyi ele avuca daha iyi gelir, daha iyi severiz:)" Orası da ayrı bir güzellik tabi!!!  Fıstığımın hayatını tabi ki tehlikeye atmam. Nasıl bir doğum gerekiyorsa onu yapacağız. Bakalım kim galip gelecek?

Not: İçimde o kadar şey birikti ki bu aralar çok sık yazabilirim. Şimdiden kafa şişirdiğim için özür dilerim :) 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder